Privacy statement

Cooper Trade BV. ("Wij" of "Cooper Trade BV") plaatsen dit privacybeleid ("Privacybeleid") om de consument op de hoogte te brengen over de informatie die we verzamelen, hoe het wordt behandeld en met wie het wordt gedeeld. De termen "u" en "uw" hierin gebruikt, verwijzen naar elke gebruiker van onze website (de "Site").

Aangezien we doorgaan met het wijzigen van onze Site en we de ontwikkeling van technologieën zullen benutten, zal dit Privacybeleid waarschijnlijk veranderen. Daarom raden we u aan om continue aan dit Privacybeleid te refereren.

INFORMATIEVERZAMELING EN GEBRUIK VAN INFORMATIE

Wanneer u deze Site bezoekt kan onze server automatisch informatie over uw bezoek verzamelen en opslaan inclusief, maar niet beperkt tot, het volgende:

Uw Internet domeinnaam en IP-adres;

Het type browser en het besturingssysteem dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot onze site;

De pagina's die u bezoekt;

De datum en het tijdstip van uw bezoek;

Uw e-mailadres.

We gebruiken deze informatie om te begrijpen hoeveel mensen onze Site bezoeken en om te helpen onze Site te wijzigen, om de inhoud van onze Site te verbeteren en voor doelstellingen ten bate van business planning.

Uw e-mailadres en alle andere persoonlijk identificeerbare informatie die u verstrekt, kan gebruikt worden om aan uw verzoeken te voldoen, maar kan ook door ons voor andere doeleinden met betrekking tot uw bezoek aan onze Site gebruikt worden en ook ter bevordering van onze zakelijke doelstellingen.

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken persoonlijk identificeerbare informatie over u met derden te delen. Cooper Trade BV kan persoonlijk identificeerbare informatie over u, inclusief uw e-mailadres, aan andere bedrijven of personen sturen.

Als u ons uw e-mailadres geeft, kunnen wij u e-mail aanbiedingen sturen. We kunnen de informatie die u ons heeft gegeven bijvoorbeeld gebruiken om uw interesse in de verschillende diensten of speciale aanbiedingen te meten en om u over nieuwe producten en diensten te informeren. Deze aanbiedingen kunnen op informatie gebaseerd zijn die u in uw eerste bezoek aan ons door middel van enquêtes hebt gegeven of door middel van informatie die wij verzamelen over de pagina's die u bezoekt.

Elke lijst die wordt verstuurd om u een product of dienst aan te bieden, zal ontwikkeld en beheerd worden door Cooper Trade BV of een erkend agentschap of contractant. U kunt op elk moment verzoeken van de lijst te worden verwijderd door op het formulier voor Abonneren/Afmelden van E-mail updates "stuur me alstublieft geen e-mail meer" te selecteren en naar ons terug te sturen of door het beantwoorden van een e-mailbericht en het ONDERWERP te wijzigen naar "UNSUBSCRIBE".